Ponta s’a inscris la “Te pui cu blondele?”

 

Proaspăt desemnat premier al României, Victor Ponta a aflat, şi el, că într-adevăr nu sunt bani pentru măriri de salarii, iar ca să nu rămâie repetent la promisiuni populiste, a anunţat că va participa la emisiunea lui Dan Negru “Te pui cu blondele?”

 

Surse de pe lângă USL ne-au declarat că  Antena 1 va găzdui o ediţie specială a penalei celebrei emisiuni cu Dan Negru, destinată cuplurilor. La emisiune vor participa Victor Ponta şi Crin Antonescu, cei doi urmând astfel exemplul altor cupluri faimoase care s-au pus cu blonde şi întrebări cretine, şi au câştigat bani, precum Viorel şi Oana Lis sau Pepe şi Zăvoranca.

Din informaţiile pe care le-am cules, stând degeaba, sub acoperire, prin parcarea de la Băneasa şi discutând cu şoferii trustului Intact, reiese că Dan Voiculescu plănuieşte ca din echipa blondelor să facă parte, evident, blonde, dar din opoziţie. Şi asta pentru ca publicul să nu creadă că e doar o spălare de bani între membri alianţei USL, iar concursul să aibă oarece dificultate. Printe numele vehiculate se regăsesc Elena Udrea, Andreea Paul Vass, Raluca Turcan, Roberta Anastase şi, o adiţie de ultimă oră, Sorina Plăcintă, care, sub ameninţarea cu dosarul fiului, a fost obligată să se vopsească. S-ar putea ca din echipă să facă parte şi Elena Băsescu, foarte posibil în rolul de Blondă Supremă. Da, nu e blondă, dar producătorii sunt dispuşi să facă o excepţie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s