Ce pomeni electorale puteţi savura de 1 Mai

 


Fiindcă alegătorii se tem că n-o să se mai dea, de 1 Mai, nicio pomană electorală, ne-am interesat pentru ei şi îi putem asigura: staţi liniştiţi la locurili voastre, că o să fie!

Ca să nu zică lumea că n-am fi băieţi-salon, am făcut chiar şi un meniu, pentru votantul nehalit, de Ziua Muncii. Micul dejun l-ar putea lua la Partidul Verde: ceapă, usturoi şi salată românească, plus ochiul fiert moale, tot eco, de la PNŢ. La gustărica de la 11, merge un kürtős kalács de la UDMR, după care, la prânz, PDL oferă o ciorbiţă ca la Udrea acasă, dreasă cu ardei iute, că sigur mai are Băse în stoc de la ultimele alegeri.

La ora 5, PNL dă ceai cu biscuiţi – biscuiţi populari, evident, că doar liberalii au făcut prieteşug cu Ponta? În fine, spre seară vă puteţi delecta cu un berbecuţ la proţap, de la PNG, şi cu un tichet de masă de la PP-DD, valabil însă în orice economat din ţară numai după ce iese domnu’ Dan preşedinte. Şi, după un asemenea slalom printre pomeni, extrem de obositor pentru ficat, ce poate fi mai potrivit decât nişte medicamente de la PRM? Hai s-aveţi poftă!

 

Sursa: http://www.academiacatavencu.info

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s