Ca tot am citit peste tot despre asta.

Tot citesc peste tot despre da’ Cruz si Adrian Tutu. Cum puteti sa’i comparati?

Unu la mana, canta foarte diferit.

Doi la mana, canta despre lucruri foarte diferite.

Trei la mana, au povesti foarte diferite.

Patru la mana, au o viata foarte diferita.

Adrian Tutu, un copil fara parinti, crescut de bunica lui. Adrian, este un copil singur, fara niciun suport pt ca nu se stie cat il poate sustine bunica lui. Psihic poate il sustine, dar economic? In Romania? Nu cred ca poate face mult. Da, bine, nu este el cel mai bun rapper, dar el a scris versurile si asta e ceva bine pt ca in zilele de azi multi dintre nu numai rapperi, ci cantareti in general nu isi mai scriu eu versurile. Asta conteaza nu? Cineva cu talent, care scrie din inima. Adrian Tutu, un copil.. da, este un copil. Este la o varsta frageda si merita sa fie ajutat, ceea ce normal se intampla de la sfarsitul primului sezon de la Romanii au talent.

 

da’ Cruz, Danut Mirica, un barbat care a trecut printre niste clipe nu prea frumoase, dar care pana la urma are sustinerea familiei. Nu este singur. Are fanii lui, dupa cum spune si melodia. Si daca dai un mic search pe Youtube vezi diferenta intre ei. Chiar daca si el isi scrie propriile versuri, cum si trebuie sa fie, el este mai comercial. Si nu ma refer comercial in sensul in care se foloseste cuvantul de cele mai multe ori, doar ca el are mai multe melodii, lumea stie cine e.. lumea il cunoaste. Si el trebuie sustinut, are talent si asta conteaza.

 

Proplema mea e DE CE II COMPARATI?

Sunt complet diferiti si in acelasi timp la fel.. amandoi te invata ceva, amandoi iti dau o lectie de viata prin cantecele lor, amandoi au nevoie de suport si sustinere, pt ca au talent. Romania are nevoie de talente adevarata.

Romania are nevoie de ei! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s